За комплекса

Комплекса се състои от пет стаи за гости, всяка от които със собствен санитарен възел, цифрова телевизия и централно парно.

Механата изпълнена във възрожденски тип със своите 14 места предлага на гостите си традиционна българска кухня и възможност са самостоятелно приготвяне на продуктите донесени от тях.

Еко Чифлик Пееви предлага тихо разположение в село Табашка сред Стара Планина. Удобствата включват безплатен частен паркинг и просторна тераса с живописна гледка към планината.

Гостите се настаняват на самообслужване. На тяхно разположение има отделни дневна и трапезария, камина, телевизор с плосък екран и сателитни програми, напълно оборудвана кухня с барбекю (ползването му е безплатно). Банята предлага душ и безплатни тоалетни принадлежности.

При поискване собствениците могат да приготвят ястия от наличните в къщата био продукти. При заявка и срещу допълнително заплащане персоналът осигурява и трансфери.

Гостите могат да се потопят в атмосферата на българското село, като участват в традиционни местни дейности и занаяти. При поискване за тях се организират туристически обиколки по еко пътеки или пикници сред природата.

Най-близкият магазин за хранителни стоки е в село Кравеник – на 5 километра. До Априлци можете да стигнете за 15 минути с кола. Селището Стойките е на 10 минути с кола от Еко Чифлик Пееви. Град Троян е на 35 километра.

Ние говорим на вашия език!

Контакти

Еко чифлик „Пееви“
5461 Троенци
088 688 81 98
087 751 45 41
e-mail: priradko@abv.bg
GPS: 42.8277698, 25.032278